Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند با بیان اینکه پرسنل این بیمارستان برای مقابله با کرونا آرایش کاملاً نظامی به خود گرفته‌اند، گفت: بیمارستان سوم شعبان برای بیماران کرونا آی‌سی‌یو مجزا در نظر گرفته است.

 به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، مسعود مسلمی فر رئیس بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند، صبح امروز در جلسه ستاد پیشگیری و مدیریت کرونا اظهار کرد: این بیماری گریبان کل جهان را گرفته و در همین راستا پرسنل بیمارستان سوم شعبان آرایش کاملاً نظامی به خود گرفته و آماده خدمت رسانی به شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص علائم این بیماری ادامه داد: افراد زیادی به بیمارستان مراجعه می‌کنند که با توجه به علائم اولیه یعنی تب بالا، تنگی نفس و پایین بودن میزان اکسیژن خون بعد از گرفتن سی‌تی‌اسکن نظر اصلی در خصوص آن‌ها داده می‌شود که آیا نیاز به بستری یا قرنطینه خانگی دارند.

رئیس بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند با بیان اینکه فردی که در خانه قرنطینه می‌شود ناقل است و باید نکات بهداشتی را رعایت کند، افزود: بیمارستان سوم شعبان برای بیماران کرونا آی‌سی‌یو مجزا در نظر گرفته است.

مسلمی فر در پایان با اشاره به عدم دریافت برخی مطالبات پرسنل این بیمارستان بیان کرد: من تقاضا دارم مسؤولان در این خصوص مساعدت لازم را داشته باشند.

انتهای پیام/۶۷۰۶۷/پ/س

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان بیماران دماوند بیماری بیمارستان سوم شعبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۸۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از ارائه خدمات به زائران حج تمتع ۱۴۰۳/ ۶۲۲ کاروان عازم سرزمین وحی می‌شوند

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: زائران حج تمتع امسال در قالب ۶۲۲ کاروان سازماندهی شده‌اند که از این تعداد ۱۰۶ کاروان با ظرفیت ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر متعلق به استان تهران است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت، سید عباس حسینی در همایش آموزشی - توجیهی زائران حج تمتع ۱۴۰۳ استان تهران با اشاره به نکاتی درباره عملیات اجرایی حج تمتع ۱۴۰۳ اظهار کرد: در موسم حج تمتع امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر و عوامل از کشورمان به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

وی افزود: زائران حج تمتع امسال در قالب ۶۲۲ کاروان سازماندهی شده‌اند که از این تعداد ۱۰۶ کاروان با ظرفیت ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر متعلق به استان تهران است.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به موضوع مردمی‌سازی زیارت و اقدامات انجام شده گفت: این موضوع به مثابه واگذاری برخی خدمات رسانی‌ها به خود مردم است که در حج تمتع سال قبل توانستیم ۵ کاروان با حدود ۷۰۰ نفر از عوامل بکاهیم و به تعداد زائران منتظر در نوبت اعزام اضافه کنیم؛ امسال نیز ۲ کاروان با ظرفیت ۲۲۰ نفر از عوامل را کاهش داده و به تعداد زائران اضافه کرده‌ایم.

حسینی با بیان اینکه در همین راستا از نیروهای توانمند که به صورت زائر مشرف می‌شوند به‌عنوان «زائر خدمه» و «خدمه افتخاری» استفاده کرده‌ایم که می‌طلبد تمامی عزیزان در این کار مشارکت داشته باشند، تصریح کرد: در موضوع بهداشت و درمان ۳۸۰ نفر کادر پزشکی و درمان فعالیت خواهند داشت و دو بیمارستان در مکه مکرمه و مدینه منوره و مطب‌های ۱۶ و ۲۴ ساعته خدمات درمانی مورد نیاز را ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به موضوع تغذیه و اهتمام به بهداشت و سلامت غذای زائران گفت: دو آشپزخانه مرکزی در مدینه و دو آشپزخانه دیگر در مکه تحت نظر سر آشپزهای ایرانی طبخ غذا را به عهده دارند و تمام تلاش ما این است که بهترین خدمات را به دور از رفاه زدگی داشته باشیم.

رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص موضوع اسکان حجاج نیز توضیح داد: در بخش مسکن هم تلاش شد در رقابت با سایر کشورهای اسلامی، امسال هتل‌های باکیفیت بهتری برای زائران اجاره کنیم، بدین دلیل از پایین‌ترین گروه قیمتی یک گروه را حذف کردیم تا کیفیت را ارتقا دهیم؛ در همین خصوص ۱۹ هتل در مدینه منوره و ۶۲ هتل در مکه پذیرای زائران خواهد بود.

حسینی درباره سرانه اسکان زائران نیز اظهار کرد: با توجه به قوانین کشور میزبان و سرانه مقرر کرده که از آن به نحو مطلوب‌تری استفاده می‌کنیم تا زائران شرایط مطلوب‌تری داشته باشند؛ به هر زائر ۴ متر مربع فضا اختصاص می‌یابد، یعنی اتاق‌های زائران ۳ یا ۴ نفره در نظر گرفته شده است، بنابراین زائران عزیز باید به موضوع هم اتاقی‌ها و همزیستی در مدت زمان حج توجه ویژه داشته باشند.

وی افزود: این موضوع تخصیص سرانه در کشور میزبان نیز به دلیل تعداد بالای حجاج کشورهای اسلامی در موسم حج می‌باشد که البته در این خصوص نیز مدیریت لازم را به جهت آسایش زائران انجام داده‌ایم.

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه در رقابت با ۵۹ کشور هتل‌ها را اجاره می‌کنیم، در خصوص هتل‌های مدینه و مکه نیز گفت: به دلیل عدم ساخت و ساز هتل در مدینه گاهی کیفیت هتل‌های این شهر مقداری از هتل‌های مکه پایین‌تر است اما سعی شده از ظرفیت مطلوب در این حوزه استفاده شود.

حسینی در خصوص اسکان در عرفات و منا نیز گفت: سرانه تعریف شده در منا و عرفات نیز با محدودیت مواجه است؛ در منا ۸۰ تا ۹۰ سانتی متر برای هر زائر و در عرفات نیز مقداری بالاتر از ظرفیت منا تعیین شده است که زائران باید ایام تشریق را با همدلی و همکاری و صبوری در کنار هم سپری کنند.

وی در خصوص حمل و نقل نیز گفت: سال گذشته در بهره‌گیری از قطار پیشتاز بودیم و به‌صورت آزمایشی ۳ هزار نفر مدینه قبل و ۲۰ هزار نفر مدینه بعد را با قطار سریع‌السیر منتقل کردیم که تمامی تلاش خود را خواهیم کرد که امسال همه عزیزان را با قطار اعزام کنیم تا از خستگی مسیر کاسته شود و زائران به اعمال و مناسک و زیارت بپردازند.

رئیس سازمان حج و زیارت افزود: حمل و نقل درون شهری هم به خوبی پیش بینی شده است، در مکه مکرمه نیز اتوبوس‌ها به‌صورت ۲۴ ساعته زائران را از هتل به حرم و بالعکس منتقل می‌کنند.

حسینی با اشاره به موضوع مدیریت مالی حج گفت: هزینه ارزی حج امسال علی رغم اینکه از کف گروه قیمتی یک گروه را حذف کردیم چیزی حدود ۳۰۰ دلار از حج گذشته ارزان‌تر شده است که البته این قیمت کنونی و گران بودن آن نیز به‌دلیل تورم، افزایش نرخ ارز و تحریم‌های ناجوانمردانه است.

وی خاطرنشان کرد: با مدیریت منابع مالی که سال گذشته بعد از تصفیه حساب‌ها صورت گرفت به زائران حج تمتع ۱۴۰۲ مبلغ هشت میلیون ۵۰۰ هزار تومان بازگرداندیم و پیشاپیش امسال با کاهش ۳۰۰ دلاری هزینه‌ها این اقدام انجام شده است.

رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص مدیران کاروان‌ها و عوامل خاطرنشان کرد: در کاروان‌ها جوان سازی و کادر سازی را دنبال کرده‌ایم بگونه‌ای که حدود ۴۰ درصد از کادر اجرایی از نیروهای جوان هستند و بهترین‌ها را برای شما انتخاب کردیم.

حسینی تصریح کرد: انتقال ۸۷ هزار ۵۵۰ نفر از کشوری به کشور دیگر و ارائه خدمات به آن‌ها کاری پیچیده و بسیار سخت است که امیدواریم در این راستا بهترین همکاری را با عوامل تلاشگر و روحانیون با تجربه که از بهترین‌ها انتخاب شده‌اند داشته باشید و آموزش‌های لازم را مدنظر قرار دهید.

کد خبر 750524

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از ارائه خدمات به زائران حج تمتع ۱۴۰۳/ ۶۲۲ کاروان عازم سرزمین وحی می‌شوند
  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • رئیس فدراسیون والیبال ایران در سفرش به عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • کل‌کل دیدنی نیما شعبان‌نژاد و نعیمه نظام‌دوست؛ بشین خانم محترم! (فیلم)
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد